70 ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΑ

Δημοσιεύτηκε από τον/την Stela στις

Το Σινέ Παναθήναια φέρνει στην οθόνη του από την Πέμπτη 4/07 ένα τρομακτικό θρίλερ που δεν πρέπει να χάσεις!

ΣΥΝΟΨΗ

Η Ρακέλ πρέπει, πάση θυσία, να βρει 35.000 ευρώ μέσα σε 24 ώρες, για ένα ζήτημα ζωής και θανάτου, που αφορά το παιδί της. Μετά από πολλές αρνήσεις δανειοδότησης από διάφορες τράπεζες, έχει επιτέλους κατορθώσει να πείσει μια τράπεζα να της δώσει το δάνειο. Για κακή της τύχη, στο συγκεκριμένο υποκατάστημα πραγματοποιείται ένοπλη ληστεία. Τώρα η Ρακέλ θα πρέπει να φανεί πολύ πιο έξυπνη από τους ληστές προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χρήματα. Και βέβαια, όταν μια μάνα έχει να σώσει το παιδί της, ακόμα και οι πλέον τρομακτικές απειλές δεν πρόκειται να την πτοήσουν.

Σκηνοθεσία: Κόλντο Σέρα
Πρωταγωνιστούν: Έμα Σουάρεζ, Χιούγκο Σίλβα
Χώρα: Ισπανία
Διάρκεια: 100’
Διανομή: Weird Wave

Από τις καλύτερες σύγχρονες περιπέτειες, η τρίτη ταινία του Κόλντο Σέρα έχει όλα όσα οφείλει να έχει μια καλή περιπέτεια: είναι πανέξυπνη, είναι γεμάτη ίντριγκα, αγωνία, δράση, ένταση, μυστήριο και ανατροπές, η πρωταγωνίστρια είναι εξαιρετική και ο θεατής είναι συνέχεια σε αγωνία και προσπαθεί να μαντέψει το τέλος της που σε αφήνει, τελικά, με το στόμα ανοιχτό.
Screen Anarchy

Οι ήρωες στην καταιγιστική και διασκεδαστική ταινία του Κόλντο Σέρα είναι αστείοι, μας ξαφνιάζουν με τις κινήσεις και τις αποφάσεις τους και μας κάνουν να γελάμε με καταστάσεις που είναι ιδιαίτερα απρόσμενες και έντονες.
Cineuropa

Πανέξυπνο σενάριο και καταιγιστική δράση που κρατάει τον θεατή σε ένταση μέχρι και την τελευταία, απρόβλεπτη, σκηνή.
Spanish Film Festival

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 4/07

ΩΡΑ: 23:00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 7€ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ KAI ΑΝΩ ΤΩΝ 65: 6€

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ 8€

Κατηγορίες: Αρχείο Ταινιών