Τσε ο Επαναστάτης (Δεύτερο μέρος)

Δημοσιεύτηκε από τον/την admin στις

Με μεγάλη χαρά το Cine Παναθήναια επαναπροβάλλει από την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στην οθόνη του τo δεύτερο μέρος της βιογραφίας του Τσε Γκεβάρα από τον Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Απολαύστε στο πιο όμορφο θερινό της πόλης το δεύτερο μέρος της βιογραφίας του Τσε που μας καθήλωσε και μας ταξίδεψε στην εποχή της Κουβανικής επανάστασης.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21:30

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αμέσως μετά την Κουβανική Επανάσταση, ο Τσε είναι πιο διάσημος και πιο ισχυρός από ποτέ. Ξαφνικά τα ίχνη του χάνονται μέχρι που εμφανίζεται στην Βολιβία. Εκεί θα οργανώσει μια μικρή ομάδα από Κουβανούς συντρόφους και Βολιβιανούς νεοσύλλεκτους με σκοπό να ξεκινήσουν τη μεγάλη επανάσταση της Λατινικής Αμερικής. Η Βολιβιανή επιχείρηση είναι μια ιστορία θυσίας και ιδεαλισμού. Ενας ανταρτοπόλεμος που καταλήγει σε αποτυχία και οδηγεί τον Τσε στον θάνατο.

Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ, 2008/ Παραγωγή: Λόρα Μπίκφορντ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο/Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ/ Σενάριο: Πίτερ Μπάκμαν/Φωτογραφία: Πίτερ Άντριους/Μοντάζ: Πάμπλο Ζουμαράγκα/ Μουσική: Αλμπέρτο Ιγκλέσιας/Πρωταγωνιστούν: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Κάρλος Μπαρδέμ, Ντεμιάν Μπισίρ, Χοακίμ Ντε Αλμέιντα, Εντουάρντ Φερνάντεζ, Μαρκ-Αντρέ Γκροντέν, Όσκαρ Χαενάδα, Καλίλ Μέντεζ, Ελβίρα Μίνγκεζ, Ματ Ντέιμον, Τζόρντι Μογιά, Φράνκα Ποτέντε/Διάρκεια: 131 λεπτά/Διανομή: Weird Wave

 

Κατηγορίες: Αρχείο Ταινιών